Mentorji

Špela Pirnat,
violistka

Mednarodno uveljavljena violistka in ustanoviteljica ArSensei, pedagoginja mladim violistom in komornim skupinam, coachinja in študentka psihologije. Koncertira doma in v tujini, tako orkestrsko, komorno, kot tudi solistično.

Beri naprej

Sebastian Bertoncelj, violenčelist

Sebastian Bertoncelj,
violončelist

Reden gost na domačih in tujih odrih, tako solistično kot tudi komorno. Prejemnik Prešernove nagrade Akademije za glasbo v Ljubljani, ki se strastno predaja pedagoškemu delu.

Tadej Horvat,
pianist

Prejemnik številnih nagrad, ki je diplomiral v razredu pianistke Dubravke Tomšič Srebotnjak ter zaključil magisterij v Bernu. Solistično in komorno aktiven pianist, z bogatim pedagoškim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami..

Katarina Kutnar, violinstka. ArSensei 2024

Katarina Kutnar,
violinistka

Kot solistka je nastopila z Zagrebško filharmonijo, Simfoničnim orkestrom HRT, Dubrovniškim simfoničnim orkestrom, Hrvaškim komornim orkestrom, .. Večkrat je nastopala kot članica hrvaškega baročnega ansambla in ansambla Acoustic Project.

Veronika Vilar Brecelj,
violinistka

Sodi med zlato generacijo mlajših slovenskih violinistov. Večkratna zmagovalka državnih in mednarodnih tekmovanj.

Andrej Kos,
akordeonist

Andrej Kos je akordeonist, dejaven v klasični, džezovski in popularni glasbi. Leta 2021 je iz klasične harmonike z odliko magistriral na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost Graz.

Barbara Camille Tanze,
strokovnjakinja za dihanje

Barbara se od leta 2013 intenzivno izobražuje iz različnih dihalnih in manualnih metod (MDH Breathing Coordination, Foundations in Manual Therapy (laryngeal massage), Art of Breath, Breathe to Perform…)

Eva Bras,
fizioterapevtka

Svojo glasbeno pot je pričela na glasbeni šoli Vinka Vodopivca v Ajdovščini, kjer je pričela z igranjem trobente. Kasneje jo je začelo zanimati delovanje človeškega telesa.