Veronika
Vilar Brecelj

violinistka, mentor ArSensei

Veronika Brecelj (1994) sodi med zlato generacijo mlajših slovenskih violinistov. Je večkratna zmagovalka državnih in mednarodnih tekmovanj ter je nastopila že na številnih festivalih v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Poljskem, Nizozemskem, v Izraelu, Rusiji in Latviji. Kot solistka je igrala s Simfoničnim in komornim orkestrom Slovenske filharmonije, s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in z Orkestrom Konservatorija za glasbo Ljubljana. Posnela je več posnetkov za Radio Ars in Radio Koper. Je članica priznane mednarodne zasedbe Oberton String Octet, s katerim so izdali že dve zgoščenki. Prvi CD z naslovom »Slavic Soul« je izšel marca 2020 pri založbi ARS Produktion, ki je bil tudi nominiran za prestižno nagrado Opus Klassik. Marca 2021 so izdali njihov drugi CD »Tangabile« z deli Astorja Piazzolle. Za svoje umetniške dosežke je prejela Škerjančevo nagrado (2012) in Občinsko nagrado za mlade Občine Šempeter-Vrtojba (2019). Od oktobra 2020 je tudi profesorica violine na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. Veronika je dodiplomski študij violine zaključila na Universität der Künste v Berlinu pri prof. Tomaszu Tomaszewskemu. Leta 2016 je bila na izmenjavi v Gradcu v Avstriji v razredu svetovno priznanega prof. Borisa Kuschnirja. Podiplomski študij je z odliko zaključila junija 2019 pri prof. Silvii Marcovici na Univerzi za glasbo v Gradcu.

Špela Pirnat,
violistka

Priznana solistka Rivka Golani je Špelo opisala kot “izredno sposobno in nadarjeno violistko z obetavno prihodnostjo”.

Sebastian Bertoncelj,
violončelist

Reden gost na domačih in tujih odrih – v preteklosti je sodeloval z orkestri Slovenske Filharmonije, RTV Slovenija, Akademije za glasbo in Festivala Bled

Tadej Horvat
pianist

Leta 2005 z odliko diplomiral na ljubljanski Akademiji za glasbo v razredu redne prof. Dubravke Tomšič Srebotnjak. Junija 2007 je uspešno zaključil specialistični študij klavirja.

Barbara Camille Tanze,
strokovnjakinja za dihanje

Odrasla v Nemčiji, v Združenih Državah in v Švici. Študirala je petje in pevsko pedagogiko na Conservatoire de Lausanne pri prof. Erika Bill ter diplomirala leta 2006.