Eva Bras

fizioterapevtka

Eva Bras se je rodila 16. 6. 1997, v Šempetru pri Novi Gorici. Svojo glasbeno pot je pričela na glasbeni šoli Vinka Vodopivca v Ajdovščini, kjer je pričela z igranjem trobente. Kasneje jo je začelo zanimati delovanje človeškega telesa, zato je svoje šolanje nadaljevala na srednji zdravstveni šoli v Novi Gorici, kjer je leta 2016 maturirala in se odločila za študij fizioterapiji na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani.

Tekom študija je prišla na idejo, da bi lahko kot fizioterapevtka delala z glasbeniki in jim tako pomagala do boljšega počutja in igranja. Leta 2020 je uspešno diplomirala in se zaposlila kot pripravnica v Ljubljanskem kliničnem centru, na Inštitutu za medicinsko rehabilitacijo, po zaključenem pripravništvu pa je bila eno leto zaposlena na Onkološkem inštitutu v Ljubljani. Trenutno je zaposlena v Ljubljanskem kliničnem centru kot respiratorna fizioterapevtka. Opravljen ima tudi tečaj manualne limfne drenaže po Dr. Voddru.

Še vedno najde čas tudi za igranje na trobento, saj je že 11 let članica Pihalnega orkestra Vrhpolje, leta 2022 pa se je priključila tudi Big bandu Grosuplje. Kot del ekipe ArSensei deluje od leta 2023.

Špela Pirnat,
violistka

Mednarodno uveljavljena violistka in ustanoviteljica ArSensei, pedagoginja mladim violistom in komornim skupinam, coachinja in študentka psihologije. Koncertira doma in v tujini, tako orkestrsko, komorno, kot tudi solistično.

Sebastian Bertoncelj, violenčelist

Sebastian Bertoncelj,
violončelist

Reden gost na domačih in tujih odrih, tako solistično kot tudi komorno. Prejemnik Prešernove nagrade Akademije za glasbo v Ljubljani, ki se strastno predaja pedagoškemu delu.

Veronika Vilar Brecelj,
violinistka

Sodi med zlato generacijo mlajših slovenskih violinistov. Večkratna zmagovalka državnih in mednarodnih tekmovanj.

Tadej Horvat,
pianist

Prejemnik številnih nagrad, ki je diplomiral v razredu pianistke Dubravke Tomšič Srebotnjak ter zaključil magisterij v Bernu. Solistično in komorno aktiven pianist, z bogatim pedagoškim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami.

Andrej Kos,
akordeonist

Andrej Kos je akordeonist, dejaven v klasični, džezovski in popularni glasbi. Leta 2021 je iz klasične harmonike z odliko magistriral na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost Graz.