Zimska glasbena edicija ArSensei 2022

Vabljeni na zimsko glasbeno edicijo ArSensei 2022, ki je idealna priložnost za pripravo na sprejemne preizkuse, tekmovanja… ali pa samo mini osvežitev ali dopolnitev znanja med šolskim letom.

Hkrati je to idealna priložnost, da se spoznaš z mentorjem inštrumenta ter ostalimi mentoricami, strokovnjakinjo za dihanje, strokovnjakinjo za nevrolingvistično programiranje ter fizioterapevtko ter dobiš kratek uvid v to, kar se v večjem in še bolj raznolikem ter zanimivem tednu dogaja na poletni glasbeni ediciji ArSensei.

Poleg najpomembnejšega dela, glasbe, se namreč ArSensei glasbene edicije osredotočajo tudi na skrb za mentalno in fizično zdravje ter pripravljenost posameznika, glasbenika.

19. in 20. februar, Glasbena šola Domžale

Komu je ArSensei edicija namenjena?

Glasbenikom vseh starosti.

Kaj dobiš, ko se odločiš za udeležbo?
  • 2 individualni uri z izbranim mentorjem inštrumenta
  • 30 minutno individualno srečanje s strokovnjakinjo za dihanje, Barbaro Tanze
  • 30 – 45 minutno individualno srečanje s fizioterapevtko Tino Bizjak, za optimizacijo tvoje drže, morebitno določitev kakšnih vaj,…
  • kratka 60 minutna delavnica na tematiko priprave na nastop, tekmovanje, sprejemne preizkuse ipd. z mojstrico coachinjo nevrolingvističnega programiranja, Špelo Pirnat
Cena paketa zimske glasbene edicije ArSensei

175 EUR (možnost plačila v enem ali dveh obrokih)

Kako se prijavim?

Na info@arsensei.si nam pošlji svoje podatke (Ime Priimek, Domači Naslov, Inštrument, Ime izbranega profesorja za inštrument, Program za delo ter na Koliko obrokov bo poravnan znesek paketa)

Deli objavo:

Zadnje objave