10. jubilejna poletna glasbena edicija ArSensei omogoča mladim glasbenikom delo z vrhunskimi mentorji in strokovnjaki na različnih področjih. Udeleženci bodo v enem tednu pridobivali ter pilili znanje in veščine, ki se bodo, poleg individualnih ur instrumenta, osredotočile tudi na skrb za telo, dihanje, um

Prijavite se lahko kot solo (instrument – violina, viola, violončelo, klavir) ali komorna skupina – in to ne samo godalna, ampak tudi kot komorni sestav različnih instrumentov (klavirski trio, godalna zasedba s pihali in/ali trobili… ).

Od 5.-12. julija bomo ustvarjali, se družili in nabirali nova znanja. Ponovno bomo prebudili  ArSenseiado v sklopu katere bomo izvedli več različnih aktivnosti, skupaj krepili zdrav tekmovalni duh ter se medgeneracijsko povezovali. Več o ArSenseiadi boste izvedeli na spoznavnem večeru.

10. jubilejna poletna glasbena edicija ArSensei bo polna glasbe, povezovanja in ustvarjanja pozitivnih izkušenj, zato ne odlašajte in kliknite na spodnjo povezavo za prijavo.